Lokaler

Alla lokaler kan bokas via länken till höger eller via bokningstavlorna.

Tvättstugor

I föreningen finns 6 stycken tvättstugor, en grovtvättstuga, mangelrum och strykrum.

Bastu

I källaren på Åbylundsgatan 41 finns en nyrenoverad bastu med två duschar, ett omklädningsrum och ett rum med stolar, bord och ett kylskåp. Bastutider är indelade i 2-timmarspass mellan 8.00-23.00.

Gym

Föreningens gym är utrustat med styrketräningsmaskiner, fria vikter, löpband, crosstrainer och motionscykel. Träningstiderna är indelade i 1-timmarspass mellan 6.00-23.00.

Övernattningsrum

Om du har gäster men de inte kan bo hemma hos dig, finns det ett övernattningsrum för tre personer i föreningen. Övernattningsrummet är placerat på Åbylundsgatan 41. Kostnaden för att hyra övernattningsrummet är 100 kr/dygn och bokningstiden är 12.00-11.59 dagen efter.

Samlingslokal

I föreningen finns en samlingslokal med kök och bord och stolar för upp till 30 personer. Lokalen är placerad på Åbylundsgatan 41.Kostnaden för att hyra samlingslokalen är 200 kr/dygn och bokningstiden är 12.00-11.59 dagen efter.

Övriga lokaler

Det finns även ett antal mindre lokaler på upp till 25 kvadratmeter som bostadsrättsinnehavarna har möjlighet att hyra.

Uteplatser och grillplatser

I föreningen finns det ett par iordningställda uteplatser. På två av dessa finns det fast uppbyggda grillar med bord och bänkar att sitta vid. Vid en av grillplatserna finns det även en boulebana.

Odlingslotter

Det finns totalt 17 odlingslotter som föreningens medlemmar disponerar över.

Parkerings- och garageplatser

Föreningen erhåller parkeringsplatser, termogarage och varmgarage till sina medlemmar mot avgift. Dessa följer inte lägenheterna utan hyrs ut separat via kösystem. Kösystemet håller Riksbyggen i Västerås i, vid intresse för något av ovanstående kontakta Riksbyggen Västerås på nummer;  0771 – 860 860. Det finns även ett MC-garage med plats för 10 stycken motorcyklar, dessa platser bokas på samma sätt som p-platser och garage.